TOLINS

środa, 19 czerwca 2013

FILET Z ŁOSOSIA piekłam w piekarniku nagrzanym na 180st przez 20 minut. Wcześniej łososia opłukałam, blaszkę nasmarowałam grubo masłem, a łososia nasmarowałam grubo serkiem Philadelphia ziołowym...

Przepis niezwykle prosty, a łosoś wyjątkowo pyszny. Podałam do niego również bardzo prostą sałatę - szpinak z pomidorami oraz pomidorami suszonymi do tego kapary, oliwki, oliwa i ocet balsamiczny...

2 komentarze:

  1. Yummy, this looks amazing! Getting hungry right now;)

    Let's follow each other via bloglovin/fb?

    Let me know dear!

    www.facebook.com/weheartfashionblog


    www.we-heart-fashion.com

    xoxo
    K

    OdpowiedzUsuń
  2. oh, it's looks so delicious!
    You made me hungry!

    love, Angy

    http://angystearoom.com

    OdpowiedzUsuń